Jobb teljesítményű VPS-t szeretnél? Válassz SSD VPS csomagjaink közül!

Adatvédelmi tájékoztató

I. Szolgáltató


Név: Mányoki Ádám E.V.
Cím: 9400 Sopron, Tóth Antal utca 12
Adószám: 69197390-1-28

A szolgáltató ügyfél kapcsolattartói adatai:
e-mail: info@adminom.hu
telefonszám: +36-30/874-1982
A továbbiakban mint Szolgáltató

Mi törődünk azzal, hogy megvédjük felhasználóink (ügyfeleink illetve weboldalunk, szolgáltatásaink, termékeink használói) személyes adatait. Ezen adatvédelmi nyilatkozat részletezi, hogy milyen személyes adatokat gyűjtünk, osztunk meg, és használunk. Ha bármi kérdése van ezen adatvédelmi tájékoztatóval vagy ebben leírtakkal kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk a fent megadott email címen.

II. Adatvédelmi tájékoztató tartalma

Ezen adatvédelmi tájékoztató tartalmazza hogy Öntől milyen személyes és egyéb információkat gyűjtünk, használunk fel, és osztunk meg. Ez az adatvédelmi tájékoztató érvényes minden weboldalunkra, termékünkre és szolgáltatásunkra (továbbiakban Szolgáltatások). Ez az adatvédelmi tájékoztató nem tartalmazza, hogy Felhasználóink miként használják vagy osztják meg a szolgáltatásaink felhasználásával szerzett adatokat. Amikor Ön megvásárol egy Szolgáltatást tőlünk, az Ön személyes adatait elkérjük, felhasználjuk, és megoszthatjuk (részletek lentebb).

III. Információk amiket gyűjtünk

Szolgáltatásaink használata során, az alábbi információkat szerezhetjük meg Öntől.

Regisztráció;Felhasználói információk

  • Ön által megadott információk, például email cím ha megadja;
  • Információ amit a regisztráció alatt ad meg, például név, email cím, telefonszám, számlázási adatok, illetve amikor telefonon, emailben, vagy egyéb szolgáltatásunk használata közben ad meg nekünk;
  • Fizetés folyamán megadott adatok (saját vagy egyéb fizetési szolgáltatón keresztül) amikor termékünket vagy szolgáltatásunkat vásárolod meg.

Szolgáltatás használata, weboldal megtekintése, ügyfél támogatás

Adatok, amelyek a Szolgáltatásainkhoz kapcsolódó weboldalakon történő online aktivitás során kerülnek hozzánk
  • IP cím
  • böngésző típusa és verziója
  • földrajzi helyzet
  • megtekintet oldalak
  • hogyan jutott weboldalunkra
  • mikor frissíti adatait, kommunikál velünk vagy rendel szolgáltatást tőlünk
  • problémák amikkel felkeresi ügyfélszolgálatunkat
Ezeket az adatokat különböző helyeken és módokon tároljuk szervereinken, beleértve rendszer napló fájlokban, adatbázisokban és analítikai rendszerekben. Tárolunk adatokat a velünk történt telefonbeszélgetésekről is (név, dátum, idő, telefonszám).

Közösségi média

  • Információk tőlünk független közösségi oldalaktól, beleértve azokat az információkat amiket Ön vagy a közösségi oldal ad át nekünk amikor azon keresztül veszi fel velünk a kapcsolatot.
  • Információ amihez a közösségi oldaltól függően hozzáférünk, az attól függ hogy az adott közösségi oldalon milyen adatvédelmi beállításokat használ. Adatvédelmi lehetőségekről és beállításokról az adott közösségi oldalon találhat információt.

Egyéb források

  • Információ amit közvélemény kutatásokban ad meg számunkra;
  • Információ ami publikusan elérhető; és
  • Információ amit az Ön hozzájárulásával harmadik féltől kaphatunk

IV. Hogyan használjuk fel az információkat

  • Ahhoz hogy Szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek;
  • Ahhoz hogy biztosítsuk a Szolgáltatások megfelelő működését;
  • Ahhoz hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat;
  • Ahhoz hogy információkat vagy technikai segítséget nyújthassunk Önnek;
  • Ahhoz hogy megkönnyítsük weboldalunk és Szolgáltatásaink használatát;
  • Ahhoz hogy jobban reklámozhassuk és értékesíthessük a Szolgáltatásainkat (csakis egyértelmű hozzájárulás esetén, ahogy a törvény előírja);
  • Ahhoz hogy diagnosztizálhassuk szervereinkkel és Szolgáltatásainkkal kapcsolatos problémákat;
  • Biztonsági rendszerünkkel kapcsolatban;
  • Ahhoz hogy adminisztráljuk a weboldalunkat
  • Ahhoz hogy kommunikáljunk Önnel
  • Ahhoz hogy megvédjük személyes adatait és szolgáltatásait;
  • Illetve ahogy ez az adatvédelmi tájékoztatóban le van írva.
Az Öntől kapott információkat anonimizált formában statisztikák, jelentések készítésére is használjuk, mint például hirdetési kampány finomhangolására (mennyi felhasználót érintett, hányan kattintottak rá, nézték meg, használták vásárlásra). Felhasználhatjuk még a rögzített telefon/email/weboldal beszélgetéseket minőségbiztosítási, és Önmagunk védelme érdekében.

V. Információ megosztás

Az alább felsoroltakkal osztunk meg bizonyos személyes információkat:
  • számlázási adatok: Poliwork Szolgáltató Bt. (könyvelés) 7000 Sárbogárd, Fenyő utca 2;
  • számlázási adatok: KBOSS.hu Kft. (számlázás, számla kiállítás) 1031 Budapest, Záhony utca 7.;
  • fizetési adatok: OTP Bank Nyrt. (bank) 1051 Budapest, Nádor u. 16.;
  • fizetési adatok: PayPal Europe S.à.r.l. et Cie, S.C.A. - 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg;
  • minden felhasználó amely számára Ön hozzáférést ad rendszerünkhöz;
  • alkalmazottainkkal;
  • hatóságokkal, a törvény által előírt módon.

VI. Jogi eljárás

Ha jogilag szükséges, vagy ha úgy gondoljuk hogy ez mindenképp szükséges, megoszthatjuk személyes adatait bíróságokkal, bűnüldöző hatóságokkal és ehhez hasonló harmadik felekkel:
  • általános szerződési feltételeink megszegése esetén;
  • károkozás, tulajdonhoz való jog vagy más törvény megszegése ellenünk, más felhasználók vagy harmadik féllel szemben; vagy
  • törvényszegés esetén

VII. Biztonság

Adat átvitel az interneten keresztül, emailben, és szöveges üzenetben nem teljesen biztonságos. Ugyan mindent megteszünk hogy megvédjük személyes adatait, nem tudjuk garantálni egyes szolgáltatások vagy email használata során átvitt adatok biztonságát, így ez esetben a felelősség az Öné. Amint eljut hozzánk valami információ, mindent megteszünk ami technikailag és szervezésileg lehetséges hogy megvédjük személyes adatait attól hogy eltűnjön, ellopják, jogtalanul felhasználják, hozzáférjenek vagy módosítsák.
Amikor weboldalunkat használja, az adatátvitelt az átviteli szintű titkosítással védjük TLS protokoll használatával.
Minden adatot amelyet megad számunkra biztonságos, általunk birtokolt és kezelt szervereken tároljuk. Szervereink Magyarországon találhatóak DENINET Kft (1188. Budapest, Bercsényi u. 79/b.) szervertermében.
Alkalmazottainknak megtanítottuk az adatvédelmi előírásokat és módszereket, és csak azon alkalmazottaink férnek hozzá a személyes adatokhoz amelyeknek feltétlenül szükséges.

VIII. Velünk történő kommunikáció

Hirdetés jellegű emailek

Csak akkor fogunk Önnek hirdetés jellegű emailt küldeni, ha előzőleg feliratkozott hírlevelünkre. Ön bármikor leiratkozhat ezen emailekről ha követi a reklám tartalmú email alján található leiratkozó linket.

Nem hirdetés jellegű emailek

Tőlünk kapott levelek egy része egyszeri vagy szolgáltatással kapcsolatos (például fontos felhasználó értesítések és számlázási információk), és az Ön számára bérbe adott termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatosak. Ahhoz hogy ezen emailekről leiratkozzon, meg kell szüntetnie a szolgáltatást, vagy akár a regisztrációját weboldalunkra. A regisztrációja megszüntetéséhez kérjük írjon ezzel kapcsolatban emailt vagy üzenetet weboldalunkon.

Telefon hívások

Mi felhívhatjuk Önt telefonon, ha hozzájárult ehhez, ügyfél támogatási céllal. Soha nem fog tőlünk reklám tartalmú hívást kapni.

Böngésző sütik

További információért, és sütik használatának elkerüléséért látogassa meg ezzel foglalkozó oldalunkat: Süti tájékoztató

IX. Személyes információk megőrzése

Személyes adatait azon célból tároljuk, hogy szolgáltatásokat biztosíthassunk Ön számára, megfeleljünk jogi kötelezettségeinknek és érvényesíthessük megállapodásunkat. Személyes adatait nem tároljuk 7 évnél tovább a legutolsó Szolgáltatás megszűnése után vagy 2018 május 25 után, függően attól melyik későbbi dátum, kivéve ha azt törvényileg tovább kell őrizni.

X. Az Ön jogai

Ahol az Europa Unió Általános Adatvédelmi Rendelete 2016/679 avagy GDRP érvényes, bizonyos esetekben és adatfeldolgozási témákban jogai vannak az Önről tárolt adatokkal kapcsolatban. Kérjük vegye figyelembe, hogy Önt egyértelműen azonosítanunk kell ahhoz, hogy biztosíthassuk hogy élhessen az adataihoz kapcsolódó jogokkal. Jogai érvényesítéséhez lépjen kapcsolatba velünk. Kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben jogilag szükséges, megtagadhatjuk kérését, ez esetben tájékoztatni fogjuk ennek okáról is. Joga van az adataihoz hozzáférni, hordozni, javítani, törölni, tiltakozni, visszavonni és korlátozni. További információkért olvassa el a GDPR 13-19 bekezdéseit, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

XI. Linkek külső weboldalakra, és az általuk történő adatgyűjtés

Egyes szolgáltatásaink külső weboldalakra mutató linkeket tartalmazhatnak. Mivel mi nem kezeljük más oldalak adatvédelmi gyakorlatát, ajánljuk hogy nézze át ezen oldalak adatvédelmi tájékoztatóját is hogy megtudja milyen adatokat gyűjtenek és használnak fel Önről.
Amennyiben használod valamelyik közösségi média funkciót, például Facebook Like gomb, vagy modulokat mint például a Megosztás gombok, vagy használja a weboldalunkba beépülő mini programokat, az adott közösségi média weboldala begyűjtheti az IP címét, hogy melyik weboldalt látogatta meg, és beállíthat a böngészőben Sütiket.

XII. Gyermekek

Szolgáltatásainkkal nem 16 éven aluliakat célozzuk. Nem gyűjtünk tudatosan személyes információt 16 éven aluliakról. Ha egy szülő vagy gondviselő tudomására jut hogy az Ő gyermeke személyes adatokat adott nekünk a szülő vagy gondviselő engedélye nélkül, vegye fel a kapcsolatot velünk. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy 16 éven aluli gyermek személyes információt adott nekünk, törölni fogjuk ezeket az információkat.

XIII. Panasztétel

Amennyiben panaszt kíván tenni az adatkezelésünkkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megpróbáljuk megoldani a problémát. Amennyiben panaszát nem tudtuk megválaszolni, netán orvosolni, úgy panaszával az adatvédelmi hatósághoz is fordulhat: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., www.naih.hu, E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu , Telefon: +36 (1) 391-1400, Fax:+36 (1) 391-1410

XIV. Változásról való értesítés

Fenntartjuk a jogot hogy ezt az adatvédelmi tájékoztatót bármikor megváltoztassuk, így kérjük nézze át rendszeresen. Amennyiben megváltoztatjuk az adatvédelmi tájékoztatót, itt és emailben küldünk tájékoztatást mielőtt a változtatás érvényre lép. A változtatások elfogadása minden esetben elfogadottnak minősülnek, amennyiben tovább használja Szolgáltatásainkat.

Utolsó módosítás: 2018.06.08
Érvénybe lépés: 2018.06.15

Üzemeltető: Mányoki Ádám E.V. Adószám: 69197390-1-28 Nyilvántartási szám: 52838239 Support: info@adminom.hu +36-30/874-1982 Áraink 0%-os ÁFÁ-t tartalmaznak